archief
contact
+31 6 53239630

Loes Corsel uit­schie­ter in kür op CH Coevorden

COEVORDEN | STEGEN.NET
Loes Corsel heeft zon­dag tij­dens de 27e edi­tie van het CH Coevorden de kür op muziek gewon­nen. De Drentse indoor­kam­pi­oene scoorde voor eigen publiek met Ramazotti 73.00% en nam daar­mee dui­de­lijk afstand van de concurrentie.

Loes Corsel bezig met haar kür op Ramazotti. ©Steven Stegen
Loes Corsel bezig met haar kür op Ramazotti. ©Steven Stegen

In de kür deden zowel Z1- als Z2-com­bi­na­ties mee. Dat leverde nogal wat niveau­ver­schil op. Jurylid Afiena Kommer bleef terecht een aan­tal keren onder de 60 pro­cent in haar waardering.

Uitschieter
Duidelijke uit­schie­ter was Loes Corsel met Ramazotti. De ama­zone uit Coevorden reed een prima kür, met als enige foutje een mis­lukte keertwen­ding. „Ik ben heel tevre­den. Het lukt steeds beter om Ramazotti bij de les te hou­den. Ik rij hem tegen­woor­dig twee keer los, want anders is hij in de proef te fris”, aldus Corsel, die met 73.00% de con­cur­ren­tie overklaste.

Marloes Oldenhuizing ein­digde ver­ras­send op de tweede plaats. De Z1-ama­zone van de Grootveldruiters uit Dalen zag haar optre­den met O’Marado’s Uticon (v. Gribaldi) beloond met 69.75%. Er moet nog meer in zit­ten als de ama­zone nog wat meer aan haar hou­ding werkt.

De derde plaats in de kür was voor Jarmilla Peterson uit Wedde met Don Chello. Haar paard kwam onlangs in de wei ten val en raakte licht gebles­seerd, maar nu bouwt Peterson weer met suc­ces aan het ver­trou­wen van haar paard. Lineke Meursing uit Ees ein­digde op de vierde plaats met Up to Date L, een paard dat zich mooi heeft ont­wik­keld en inmid­dels ook in de ZZ-Licht wordt uitgebracht.

NHP
gerelateerde berichten
Total
0
Share