archief
contact
+31 6 53239630

Loes Corsel de sterk­ste in Hoefslag dressuurcup

Loes Corsel met Ramazotti.
Loes Corsel met Ramazotti.

MAASTRICHT - Na haar over­win­ning in de halve fina­le van woens­dag zette Loes Corsel op zater­dag haar zege­reeks voort door ook de fina­le van de Hoefslag Dressuur Cup op haar naam te schrijven. 

Met de vosruin Ramazotti won de dres­suur­ama­zo­ne uit Coevorden tijdens Jumping Indoor Maastricht met over­macht de kür op muziek in de klas­se Z2. Zes combi­na­ties stre­den in het sloton­der­deel van deze dres­suur­com­pe­ti­tie. Met een score van exact 75,00% bleef Loes Corsel meer dan vijf punten los van de nummer twee. Lilia Merx uit Oisterwijk bezet­te deze plaats met de zeven­ja­ri­ge Veron en een totaal­sco­re van 69,833%. Corien IJspeerd uit Emmeloord werd derde.

Stegen.net
gerelateerde berichten
Total
0
Share