Loes Corsel de sterkste in Hoefslag dressuurcup

  • 29 november 2009 13:25
door: redactie, 29 november 2009 13:25

Loes Corsel met Ramazotti.

Loes Corsel met Ramazotti.

MAASTRICHT – Na haar overwinning in de halve finale van woensdag zette Loes Corsel op zaterdag haar zegereeks voort door ook de finale van de Hoefslag Dressuur Cup op haar naam te schrijven.

Met de vosruin Ramazotti won de dressuuramazone uit Coevorden tijdens Jumping Indoor Maastricht met overmacht de kür op muziek in de klasse Z2. Zes combinaties streden in het slotonderdeel van deze dressuurcompetitie. Met een score van exact 75,00% bleef Loes Corsel meer dan vijf punten los van de nummer twee. Lilia Merx uit Oisterwijk bezette deze plaats met de zevenjarige Veron en een totaalscore van 69,833%. Corien IJspeerd uit Emmeloord werd derde.

Stegen.net