archief
contact
+31 6 53239630

Loes Corsel winnaar in halve finale Hoefslag Cup

Loes Corsel met Ramazotti. ©Steven Stegen
Loes Corsel met Ramazotti. ©Steven Stegen

MAASTRICHT – Loes Corsel heeft woensdag de halve finale van de Hoefslag Dressuur Cup gewonnen. In het MECC liet de amazone uit Coevorden de overige tien deelnemers ver achter zich.

Met Ramazotti (v. Rotspon) haalde Corsel in de kür op muziek een score van 73,625%. De finale van de dressuurcompetitie op Z2-niveau wordt ook op Jumping Indoor Maastricht gehouden, tijdens het dressuurmatinee op zaterdagmiddag 28 november. In totaal hebben zes combinaties zich gekwalificeerd voor de finale. Lilian Merx uit Oisterwijk plaatste zich met het paard Veron (v. Pardon) als tweede met een percentage van 67,375%, Christel van der Linden uit Erp werd met Ula (v. OO Seven) derde met 66,625%.

Stegen.net
Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel