archief
contact
+31 6 53239630

Judith Pietersen droomt van Grand Prix met Tsjabring 429

Wapse | STEGEN.NET | RTV Drenthe
De Grand Prix halen met de Friese hengst Tsjabring 429. Dat is het ultieme doel van amazone Judith Pietersen. Zeven dagen in de week traint ze op het schitterende bedrijf van Ted Kop Jansen in Wapse. Inmiddels komt Pietersen met de hengst uit in de Prix St. Georges. Voor de Grand Prix denkt ze nog twee jaar nodig te hebben.

Eigenaar Ted Kop Jansen zei maandagavond op TV Drenthe er alle vertrouwen in te hebben. ,,Ze hebben in de Prix St. Georges al eens 75 procent gehaald. Judith is heel gedreven en ze kan zich echt focussen op wedstrijden.”

Judith Pietersen droomt zelf al van topwedstrijden op het hoogte niveau. Maar dan moet ze wel lang genoeg de beschikking houden over Tsjabring. ,,Hij is wel te koop, dat klopt. Maar als hij al verkocht zou worden, dan is het zeker dat Ted weer een heel goed paard terugkoopt.”

Pietersen debuteerde in april dit jaar in Emmeloord nog succesvol in de ZZ-Zwaar met de elfjarige hengst.

 

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel