archief
contact
+31 6 53239630

John Whitaker uit ziekenhuis na beenbreuk

ASSEN – Voor springruiter John Whitaker is het NIC in Assen minder goed verlopen. De geroutineerde Engelsman kwam ten val en brak zijn onderbeen.

John Whitaker wordt door collega's de ring uit geholpen. ©Roos Meertens
John Whitaker wordt door collega's de ring uit geholpen. ©Roos Meertens

Whitaker begon nog sterk op het NIC en werd tweede in het 1.45 direct op tijd met Utah van Eperom. Whitaker wist dit succes echter niet vast te houden. Hij raakte na een ongelukkige sprong in onbalans en viel van zijn paard. Whitaker kwam in een rare draai op de grond terecht en verliet ondersteund door collega’s hinkend de piste.

In het ziekenhuis bleek dat zijn onderbeen op twee plaatsen is gebroken. De onfortuinlijke Whitaker werd zondag uit het ziekenhuis ontslagen. ,,Hij is zeker zes weken uitgeschakeld”, vertelde zijn zoon Robert. De organisatie van het NIC stuurt de brokkenpiloot een bloemetje.

Stegen.net

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel