archief
contact
+31 6 53239630

Maikel van der Vleuten zesde in Christmas Cracker Londen

šŸ”“ LONDEN Maikel van der Vleuten einĀ­digde vrijĀ­dagĀ­avond bij de Olympia Horse Show in Londen op de zesde plaats in de Christmas Cracker, een rubriek over hinĀ­derĀ­nisĀ­sen van 1.50. Robert Whitaker was voor eigen publiek de verĀ­rasĀ­sende winnaar. 

šŸ”“ Londen
Maikel van der Vleuten einĀ­digde vrijĀ­dagĀ­avond bij de Olympia Horse Show in Londen op de zesde plaats in de Christmas Cracker, een rubriek over hinĀ­derĀ­nisĀ­sen van 1.50. Robert Whitaker was voor eigen publiek de verĀ­rasĀ­sende winnaar.

Whitaker onderĀ­ging twee weken geleĀ­den een opeĀ­raĀ­tie, waarĀ­bij zijn blinde darm werd verĀ­wijĀ­derd. Maar hij zit al weer in het zadel en was met de 9ā€‘jarige merĀ­rue El Wee Widge van zijn oom Michael Whitaker de beste van de 13 deelĀ­neĀ­mers in de barrage. 

Robert Whitaker rekende af met de Amerikaanse Laura Kraut en haar 11-jarige schimĀ­mel Confu. Holly Smith pakte de derde plaats op Claddagh Iroko. Het publiek ging ook op de banĀ­ken voor John Whitaker. Het icoon van de Britse springĀ­sport einĀ­digde met Leen O.L. op een verĀ­dienĀ­steĀ­lijke vierde plaats.

Maikel van der Vleuten moest al vroeg in de barĀ­rage van start met de nog maar 8ā€‘jarige Beauville Z. Van der Vleuten reed beheerst, maar niet razendĀ­snel. Hij was uitĀ­einĀ­deĀ­lijk de langĀ­zaamste foutĀ­loze deelĀ­neĀ­mer in de barĀ­rage, maar dat was nog wel goed voor een mooie zesde plaats. Doron Kuipers einĀ­digde met Freestyle op de elfde plaats.


gerelateerde berichten
Total
2
Share