archief
contact
+31 6 53239630

Jeroen Dubbeldam droomwinnaar in Wierden

WIERDEN – Indoor Wierden kreeg zaterdagavond een droomwinnaar. Niemand minder dan Jeroen Dubbeldam schreef de Grote Prijs op z’n naam. De ruiter uit Weerselo zegevierde met BMC Van Grunsven Whisper.

Jeroen Dubbeldam met Whisper.
Jeroen Dubbeldam met Whisper.

Dubbeldam rekende in de barrage af met zes tegenstanders. ,,Ze maakten het me gemakkelijk”, reageerde de olympisch kampioen van Sydney, blij dat hij niet het uiterste hoefde te vragen van zijn rijdier. ,,Dat was ik trouwens ook niet van plan. Whisper heeft een tijdje pauze gehad. Vorige week heb ik met hem in Duitsland een paar proefrondjes gelopen. Als anderen in de barrage al heel snel waren geweest, had ik niet op scherp gereden.” Roelof Bril eindigde met de pas 7-jarige Vigaro als tweede, Kevin Olsmeijer (Unico) werd derde.

Stegen.net
Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel