Dubbeldam tweede in Dortmund

Dubbeldam tweede in Dortmund

29 maart 2009 19:32 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

DORTMUND – Jeroen Dubbeldam is zondag als tweede geëindigd bij de Grote Prijs van Duitsland. Hij was met zijn paard Van Grunsven Whisper in de barrage slechts drietiende van een seconde langzamer dan de eveneens foutloze Ludger Beerbaum.

Ludger Beerbaum met Coupe de Coeur.

Ludger Beerbaum met Coupe de Coeur.

De 45-jarige Beerbaum zette met Coupe de Coeur een tijd van 34,52 neer en streek 19.600 euro op. ,,Ik wist niet dat Coupe de Coeur al zo snel kon in de barrage. Ik ben hier heel blij mee”, aldus Beerbaum.

De derde plaats ging naar zijn landgenoot Marcus Ehning (Sandro Boy). Een dag eerder won Dubbeldam in Dortmund een andere springrubriek. Het leverde de Nederlander 5600 euro op. Willem Greve werd met Ude tweede.

NHP | ANP | DPA