Adelinde in de race voor titel Drent van het jaar

Adelinde in de race voor titel Drent van het jaar

5 december 2009 10:23 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

ASSEN – Dressuuramazone Adelinde Cornelissen is in de race voor de titel Drent van het jaar. De verkiezing wordt georganiseerd door de regionale omroep RTV Drenthe. Op 23 december wordt de ontknoping live op TV Drenthe uitgezonden.

Adelinde Cornelissen.

Adelinde Cornelissen.

Cornelissen is door de redactie genomineerd vanwege haar formidabele prestaties in 2009. De amazone uit Beilen won onder andere goud in de Grand Prix Special tijdens het EK in Windsor. Verder pakte ze zilver in de kür op muziek. Recentelijk won ze de wereldbeker in Stockholm.

Adelinde moet het opnemen tegen vier mannen: zanger en blueslegende Harry Muskee, streektaalpromotor Jan Germs, wielerfanaat Herman Strijbosch en CDA-politicus Henk Klaver. Via de website van de omroep kan er gestemd worden.

Stemmen doe je hier.

Stegen.net