archief
contact
+31 6 53239630

Extra selecties voor subtop

ERMELO – De KNHS heeft drie al geplande wedstrijden van de subtop aangemerkt als selectiewedstrijd. Het gaat om de wedstrijden in Uden (9/10 januari), Assen (9/10 januari) en Maasdijk (16/17 januari).

De hippische sportbond heeft dit besloten omdat de wedstrijden op zondag 20 december vanwege de weersomstandigheden moesten worden afgebroken. Een deel van de combinaties kon daardoor niet meer starten.

De resultaten van de ZZ-Licht klasse tijdens de selectiewedstrijden van afgelopen weekend tellen mee voor de selectie van de KNHS Indoorkampioenschappen. Voor deze deelnemers geldt dat de beste twee resultaten behaald in maximaal vier selectiewedstrijden tellen.

Conform de selectieprocedure moeten alle selectiewedstrijden van een combinatie in hetzelfde district gereden worden. Ruiters en amazones kunnen dan ook alleen deelnemen aan de extra selectiewedstrijden die in hetzelfde district vallen als de eerder gereden selectiewedstrijden.

Stegen.net | KNHS

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share