Jarmilla Peterson opnieuw succesvol

Jarmilla Peterson opnieuw succesvol

7 december 2009 20:46 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

WINSCHOTEN – Jarmilla Peterson heeft tijdens het Sinterklaasweekend opnieuw de overwinning opgeëist in de Z2-klasse tijdens de dressuurcompetitie Stad en Ommeland. De amazone uit Wedde heeft de opgaande lijn duidelijk weer te pakken en scoorde met Don Chello 240 punten.

Jarmilla Peterson met Don Chello. ©Roland Hitze

Jarmilla Peterson met Don Chello. ©Roland Hitze

Met deze fraaie resultaat gaf Peterson Truusje Smeding het nakijken. De amazone uit Vries werd tweede met Strauss (223 punten) en pakte met haar andere paard Puccini (222 punten) de derde plaats.

Ook in de klasse Z1 wist de winnares zich op eenzame hoogte te plaatsen van de rest. Grieteke Oldenburger reed Vonkenstein naar het hoogste schavot en won met 238 punten voor Jessica Oldenbeuving met Valley of Joy (222) en Mariëlle Kamping met Rubino (220).

Ook de eerste proef in de klasse M2 werd een prooi voor Jarmilla Peterson, dit keer met Woody. Ze reed zich flink los van de concurrentie met haar 209 punten, terwijl Margret Rocks haar Wycliff als tweede mocht opstellen (194). De tweede proef werd zonder Jarmilla Peterson beslist in het voordeel van Margret Rocks (198), wederom voor Daisy Dolstra (193) en als derde Pascal Babtist met Dollards Vegas (190).

Stegen.net