Spannend slot dressuurcompetitie Vlagtwedde

  • 25 november 2009 11:34

door: redactie, 25 november 2009 11:34
Truusje Smeding met Puccini.

Truusje Smeding met Puccini.

VLAGTWEDDE – De dressuur competitie Vlagtwedde (DCV) kende het afgelopen weekend een spannende ontknoping. In de Z2 was Jarmilla Peterson de grote favoriet voor de eindzege, maar in de afsluitende kür trok Truusje Smeding de overwinning naar zich toe.

Jarmilla Peterson stond na de drie wedstrijden aan de leiding met haar paard Don Chello. Maar de winnares van vorig jaar moest uiteindelijk toch buigen voor Truusje Smeding uit Vries met Puccini. Peterson werd nu tweede en de derde plaats ging naar Ingrid Grol met Starlington. In de Z1 ging de zege naar Grieteke Oldenburger uit Veendam met Vonkenstein. Natascha Veen pakte de tweede plaats.

Stegen.net