Vlekkeloze start Jumping Indoor Zuidlaren

Share
  • 10 februari 2010 20:46

door: redactie, 10 februari 2010 20:46

ZUIDLAREN – De openingsdag van Jumping Indoor Zuidlaren is een veelbelovende opmaat voor het programma voor de rest van de week geworden. Showdirecteur John Franke kreeg volop complimenten van ruiters, sponsoren en toeschouwers.

Zij prezen de sfeervolle ambiance waarin de Prins Bernhardhoeve was herschapen. De strakke, professionele inrichting van de arena deed de kenners smullen. En ook over de bodem was de mening unaniem, die is van absolute topkwaliteit.

Met een druk bezette ponydag werd de kop van het hippisch festijn afgebeten. Voor assistent showdirecteur Bjorn Tolner een ideale gelegenheid om licht, geluid en techniek optimaal in te stellen. Maar gesprongen werd er natuurlijk ook. Zo won Lisanne Roesing (Kanaalruitertjes) met haar pony Kingston van de Westeres de rubriek in het kader van het Rabo
Talentenplan.

Mickey Morssinkhof van de Schansruiters was de beste in de Rabobank Noord/Drenthe Prijs. In deze rubriek kregen de jeugdige ruiters en amazones een zogeheten twee fasenparcours voorgeschoteld. Mickey zegevierde met Paddy Power. In een andere rubriek won Anouk Mulder van De Tjongerruiters. Ze deed dat met Lizzy.

Stegen.net