Jos Lansink publiekstrekker op Jumping Indoor Zuidlaren

Share
  • 5 januari 2010 22:43

door: redactie, 5 januari 2010 22:43

ZUIDLAREN – De eerste editie van Jumping Indoor Zuidlaren heeft over belangstelling niet te klagen. De rubrieken voor landelijke ruiters op 10 en 11 februari zitten al helemaal vol en voor het internationale gedeelte heeft zich niemand minder dan Jos Lansink aangemeld.

De organisatie is zeer tevreden over de belangstelling. ,,Het geeft wel aan dat de ruiters net zo enthousiast zijn als wij zelf”, aldus organisator John Franke. De voorbereidingen voor het evenement in de Prins Bernhardhoeve lopen op rolletjes. ,,Natuurlijk moeten we nog wat puntjes op de i zetten, maar we zijn er klaar voor”, zegt voorzitter Grietje Oosting. De eerste editie is van 9 tot en met 14 februari.

Stegen.net