Jumping Indoor Zuidlaren in de startblokken

  • 27 januari 2010 19:40
door: redactie, 27 januari 2010 19:40

ZUIDLAREN – De eerste editie van Jumping Indoor Zuidlaren, van 9 tot en met 14 februari, staat goed op de rails. Die boodschap bracht het bestuur dindagavond op een bijeenkomst in Zuidlaren. Tal van toppers hebben zich ingeschreven, waaronder Jos Lansink en Albert Zoer. Grote vraag is of ook Marc Houtzager kan deelnemen.

John Franke ziet met vertrouwen uit naar het nieuwe evenement in Zuidlaren.

Op dat laatste hoopt John Franke van Jumping Indoor Zuidlaren vurig. ,,Ik ga er gewoon van uit dat Marc er bij is met Opium.” De hengst kwam tijdens Jumping Amsterdam op een rare manier ten val. Opium gaf een flinke bok, nadat hij al door de finish was gekomen. Het paard rolde om, maar het lijkt er vooralsnog op dat hij vrijwel ongeschonden is gebleven.

Houtzager zal zeker niet de enige topper zijn die in Zuidlaren acte de presence zal geven. “We hebben met Albert Zoer de nummer 1 van de wereld, helaas niet met Okidoki, maar ook Sam is natuurlijk geweldig. Verder komen onder andere Jos Lansink, Jessica Kuerten en Robert Whitaker”, aldus Franke.

Stegen.net