Truusje Smeding succesvol bij lentedressuur Dwingeloo

Truusje Smeding succesvol bij lentedressuur Dwingeloo

26 april 2010 11:48 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

DWINGELOO | STEGEN.NET
Truusje Smeding heeft het afgelopen weekend de kür op muziek gewonnen tijdens de lentedressuur op het evenemententerrein in Dwingeloo. De amazone uit Vries zegevierde met Puccini.

Truusje Smeding met Puccini.
STEVEN STEGEN

Smeding behaalde in de kür een score van 67,625% en was daarmee duidelijk beter dan Jessica Mom met Vledder Bm (v. Obelisk), die tot 66,680% kwam. Truusje Smeding pakte ook nog eens de derde prijs, nu met haar paard Strauss (65,250%).

Eerder op de dag schreef Truusje Smeding ook de in handicap verreden Z1/Z2 op haar naam met Puccini, dankzij een prima score van 230 punten. Mariëlle Kamping werd tweede met haar Z1-paard Rodriquez met 214 punten. Gert Jan Wetzelaer stuurde Brinkhof’s Sensation naar de derde plaats. Ook Francis Turkensteen was succesvol. Zij won met Don Enamorado twee Z1-proeven.

Stegen.net