Chayen Kromowidjojo succesvol in regenachtig Veendam

Chayen Kromowidjojo succesvol in regenachtig Veendam

2 mei 2010 19:15 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden
door Sven Stegen

VEENDAM – Ondanks de regen in Veendam is het concours van zaterdag goed verlopen. Zeker voor Chayen Kromowidjojo die in de Z2 dressuur met Salvadore JDJ twee keer eerste werd met 229 en 231 punten. Tweede werd hier Janneke Luth die met Prins Lago 226 punten behaalde. In de tweede proef was de tweede plaats voor Suzan ten Heuvel die met Devada 226 punten haalde.

Suzan ten Heuvel scoorde goed met Devada.

In de Z1 dressuur waren de prijzen voor Grieteke Oldenburger, die met Zimply Red 227 punten haalde,  En voor Iris de Haan was er een tweede prijs, want ze haalde met Whitenose 221 punten. In de tweede proef werd Lisette Bloem eerste en Iris de Haan nog eens tweede. Lisette haalde met Umberto H 226 punten en Iris haalde 223 punten.
In de tweede Z1 rubriek viel Suzan ten Heuvel nog eens in de prijzen. Dit keer haalde ze met Filotie 215 punten. Marieke de Boer haalde 214 punten met Tristan Ronia. Dit was goed voor een tweede plaats.
Mitchell van Schaik werd in de tweede proef eerste met 216 punten die hij samen met Zazoeu haalde.
De tweede plaats was hier voor Gerard Arkema die met Verden 210 punten haalde.

Stegen.net