Chayen Kromowidjojo succesvol in Lieveren

Chayen Kromowidjojo succesvol in Lieveren

22 augustus 2010 13:26 Uit

Door Steven Stegen
 
Leestijd: < 1 minuut

LIEVEREN – Chayen Kromowidjojo zette zaterdag op de de dressuurwedstrijd in Lieveren de beste prestatie neer in de Z2-klasse. De amazone van LR de Bongerd behaalde 232 punten. Ze deed dat met Salvadore JdJ (v. Cabochon).

Chayen Kromowidjojo bezig met haar proef met Salvadore. ©Steven Stegen

Kromowidjojo was met deze score winnaar van de tweede proef, die werd beoordeeld door Hilgré Jager. In de eerste proef bezette de combinatie de vijfde plaats. Joanne Westerhof won in deze baan. De Z1 en Z2 werden in handicap verreden. Westerhof heeft in de Z1 al de nodige successen behaald en was ook al Drents kampioen. Ze behaalde met Zernike (v. Oo Seven) nu 224 punten. De tweede plaats ging naar Stefanie Slagmolen met Rowialda (v. Landeur). Westerhof eindigde in de tweede proef op de tweede plaats.

In de ‘s ochtends verreden M2 wonnen Natascha Veen (Wimbledon) en Liesbeth Ludwig (Viewwina). In de M1 was Else Deddens uit Roden succesvol. Ze pakte met Orient (v. Jazz) een eerste en een tweede plaats.

Stegen.net