archief
contact
+31 6 53239630

Loes Corsel opper­mach­tig bij dres­suur Emmen

EMMEN — Loes Corsel was afge­lo­pen zater­dag zeer suc­ces­vol op het dres­suur­con­cours in Emmen. Ze won name­lijk alle rubrie­ken in de klasse Z2, inclu­sief de kür. Corsel startte zater­dag voor het eerst in de Z2 met de mer­rie Wes Borough. 

Loes Corsel
Loes Corsel met Wes Borough op archief­foto. ©Roland Hitze

In de eer­ste nor­male proef haalde ze met deze nieuwe troef 228 pun­ten en in de tweede nor­male proef ein­digde ze met 214 pun­ten. De kür won ze met 74,25%. Jarmilla Peterson werd hier tweede met 69,50%, een score die ze behaalde met haar paard Don Chello. In de eer­ste nor­male Z2 dres­suur­proef was de tweede plaats voor Patricia Hadderingh, die met Tenson V 226 pun­ten haalde. Een tweede prijs in de tweede nor­male proef was er voor Hanneloes Boonstra. Zij haalde 205 pun­ten met Merel-die.

In de Z1 dres­suur was de eer­ste prijs voor Floor Vos, zij haalde met Winona 230 pun­ten in de eer­ste nor­male proef. De tweede plaats was hier voor Mitchell van Schaik, hij haalde met Zazoeu 225 punten.
In de tweede nor­male proef had Mitchell van Schaik het nog eens goed gedaan. Dit keer werd hij eer­ste met 202 pun­ten. Een tweede plaats was er voor Ramona Duursma, zij haalde met Wodulia 199 punten.
De kür klasse Z1 werd gewon­nen door Jarmilla Peterson die met Woody 70,38% behaalde. Karin Vosman haalde met Vasco 66,25%. Dit werd beloond met een tweede plaats.

Stegen.net
gerelateerde berichten
Total
0
Share