Loes Corsel oppermachtig bij dressuur Emmen

Loes Corsel oppermachtig bij dressuur Emmen

11 mei 2010 11:01 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

EMMEN – Loes Corsel was afgelopen zaterdag zeer succesvol op het dressuurconcours in Emmen. Ze won namelijk alle rubrieken in de klasse Z2, inclusief de kür. Corsel startte zaterdag voor het eerst in de Z2 met de merrie Wes Borough.

Loes Corsel

Loes Corsel met Wes Borough op archieffoto. ©Roland Hitze

In de eerste normale proef haalde ze met deze nieuwe troef 228 punten en in de tweede normale proef eindigde ze met 214 punten. De kür won ze met 74,25%. Jarmilla Peterson werd hier tweede met 69,50%, een score die ze behaalde met haar paard Don Chello. In de eerste normale Z2 dressuurproef was de tweede plaats voor Patricia Hadderingh, die met Tenson V 226 punten haalde. Een tweede prijs in de tweede normale proef was er voor Hanneloes Boonstra. Zij haalde 205 punten met Merel-die.

In de Z1 dressuur was de eerste prijs voor Floor Vos, zij haalde met Winona 230 punten in de eerste normale proef. De tweede plaats was hier voor Mitchell van Schaik, hij haalde met Zazoeu 225 punten.
In de tweede normale proef had Mitchell van Schaik het nog eens goed gedaan. Dit keer werd hij eerste met 202 punten. Een tweede plaats was er voor Ramona Duursma, zij haalde met Wodulia 199 punten.
De kür klasse Z1 werd gewonnen door Jarmilla Peterson die met Woody 70,38% behaalde. Karin Vosman haalde met Vasco 66,25%. Dit werd beloond met een tweede plaats.

Stegen.net