Annet Koning trotseert hitte in Lieveren

Annet Koning trotseert hitte in Lieveren

19 augustus 2012 19:41 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

LIEVEREN
Annet Koning-van der Velde leverde tijdens het snikhete dressuurconcours van de Hopruiters de beste prestatie in de ZZ-Licht. De amazone van de Berkenhoeve won met Sebastiaan R (v. Flemmingh) met een score van 236 punten.

Daarmee nam Koning flink afstand van de nummer twee, Marian Mantjes met Bulero’s Dream (231) en Mirjam Drenth met Flo-Joe(213). Drenth wist wel de andere proef te winnen. De amazone uit Delfzijl pakte het oranje lint dankzij een score van 220. Annet Koning was nu tweede met 216.

Annet Koning met Sebastiaan (archief)

In de Z2 was Joanne Westerhof goed op dreef. Ze werd met Terra (v. Métall) gedeeld eerste samen met Tessa Eisen (Zhivago) en werd tweede in de andere proef, die werd gewonnen door Carlien Bos met Wannabe (231 pnt). Dorien Prins (met Hopstein Bolero) en Dirma Daloo (Amaretto) wonnen in de Z1, waarin Annet Koning ook nog een tweede prijs opeiste met Jeltje Anke.

Bij de pony’s presteerde Ricardo Scheich opvallend met diverse hoge klasseringen in de zwaarste klassen. Met Doerak Rk won Scheich de Z1/Z2 grote maat en met Hoppenhof’s Jumbo wist hij een Z1-proef te winnen.
[Stegen.net]