archief
contact
+31 6 53239630

Weite Oldenziel wint Zilveren Monnik op CH Ter Apel

TER APEL — Het jaar­lijkse con­cours in Ter Apel trok ook dit jaar weer veel deel­ne­mers. Hoogtepunt was de afslui­tende strijd om de Zilveren Monnik. Weite Oldenziel won de geld­bui­del in de zwaar­ste klasse. De rui­ter uit Gieten deed dat met Valanta.

Weite Oldenziel won in Ter Apel de Zilveren Monnik.

De hoofd­prij­zen voor de spring­rui­ters wer­den tra­di­ti­o­neel uit­ge­reikt door de Heer en Dame van Westerwolde, getooid in kle­der­dracht. Weite Oldenziel won dus in de klasse Z en nam de goed gevulde geld­bui­del in ont­vangst. In de M was Robert Roordink de beste met Willow. Het L werd gewon­nen door oud­ge­diende Jan Burema met Bonzai en de B viel ten prooi aan Jessie Meijering met haar paard Ainette.

Ook de dres­suur kwam in Ter Apel volop aan bod. Zo was er een kür op muziek, waar­bij Laura van der Belt de hoog­ste ogen gooide. Corlien Wemes ein­digde op de tweede plaats en Wilmer Lanning werd derde. In de Z ging de deken voor de beste deel­ne­mer naar Daniëlle van Bergen, ter­wijl Sharianne Rozendaal de beste was in de M.

Stegen.net
gerelateerde berichten
Total
0
Share