Weite Oldenziel en Claudia van Dijk succesvol

Share
  • 11 oktober 2010 21:33

door: redactie, 11 oktober 2010 21:33

🔴 Winschoten Weite Oldenziel heeft het afgelopen weekend de gecombineerde Z/ZZ-klasse gewonnen tijdens het EDR-concours in manege De Dollard. De ruiter uit Gieten zegevierde in het zadel van White Rush. Claudia van Dijk won het progressief parcours.

Claudia van Dijk neemt een hindernis.
📸 Roos Meertens

Oldenziel zette met zijn Z-paard White Rush in de barrage een foutloze rit neer in de winnende tijd van 29.95 seconden. Hij was daarmee bijna een seconde sneller dan Robert Roordink met Hunzehoeve’s What’s Up. Als derde eindigde Margriet Kruizinga met Wi-Janda, met een tijd van 31.05.

In de klasse M ging de overwinning naar Robert Roordink met Zodiac, met op de tweede plaats Nynke de Vries met Zidane. Claudia van Dijk deed ook hier goed mee met een mooie derde plaats met Van Dijk Roofs Mondeo.
🔴 Stegen.net