archief
contact
+31 6 53239630

Paul Schockemöhle heeft berijder voor Totilas

MÜHLEN – Paul Schockemöhle zegt een ruiter te hebben gevonden voor het door hem aangekochte dressuurpaard Totilas. Hij wil nog niet zeggen wie dat is. Schockemöhle sluit in elk geval uit dat het Edward Gal is.

Totilas krijgt een Duitse berijder, maar wie dat is?

Na de Wereldruiterspelen nam Schockemöhle het paard over van eigenaar Kees Visser. Onlangs gaf Gal in een televisie-interview te kennen wel te willen overwegen de Duitse nationaliteit aan te nemen, als hij dan met het door hem opgeleide paard zou kunnen worden herenigd. Voor Schockemöhle is dat geen optie. ,,Het is in de praktijk niet haalbaar”, zei hij. De nieuwe berijder van Totilas is in elk geval een Duitser.

Stegen.net

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel