archief
contact
+31 6 53239630

Edward Gal scoort op Jumping Mechelen

Edward Gal was succesvol in Mechelen.

MECHELEN – Edward Gal is maandag in Mechelen eerste geworden in de Grand Prix. Hij bereikte dat resultaat met de merrie Sisther de Jeu. Als enige noteerde Gal een score van meer dan zeventig procent. Hans Peter Minderhout eindigde met Exquis Nadine als tweede, voor de Duitse Helen Langehanenberg.

Gal was na afloop zeer tevreden. ,,Sisther is nog steeds zeer gespannen. Op weg naar de hoofdring voel je de spanning langzaam maar zeker in haar lijf sluipen. Daardoor ontstaan ook foutjes”, aldus Gal. De ruiter uit Harskamp liet met zijn overwinning zien dat hij nog altijd meetelt. Eerder dit jaar werd zijn toppaard Totilas verkocht, waarmee hij bij de Wereldruiterspelen in Kentucky drie keer goud won. De 11-jarige merrie Sisther de Jeu is net als Totilas een nakomeling van Gribaldi.

Stegen.net | ANP
Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share