Annemarie Tiktak wint dressuur Winschoten

Annemarie Tiktak wint dressuur Winschoten

24 maart 2011 19:07 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

WINSCHOTEN – Annemarie Tiktak is afgelopen zaterdag de winnaar geworden in de Dollard Competitie. De competitie werd in samenwerking van Neta, Feo en Oldambt georganiseerd. Tiktak won in manege de Dollard op de slotdag de kür op muziek in de klasse Z2 met haar paard Tobias.

Annemarie Tiktak en haar paard Tobias wonnen de competitie.

De uit Nieuwe Pekela afkomstige Tiktak zag haar kür beloond met 62,90 % en was daarmee sterker dan Moniek Vos met West Side Story, die 60,50 % scoorde.

Ook de andere klasses werden in deze finale met de kür op muziek afgeloten. Voor Marjan van Dijk met Zurich was de overwinning in de klasse Z1 en Hilda Luiten op Venice kon zich in de M2 als winnaar opstellen. Esther Coenraadts met haar Amadeus won de M1 en voor Linda Kouwenhoven met Babushka was de zege in de L2. Sharon Loer en Jolanda Velema wonnen de L1 en de klasse B.

Stegen.net