archief
contact
+31 6 53239630

Annemarie Tiktak en Wonder Lady winnen Dollard Dressuur Competitie

WINSCHOTEN – Annemarie Tiktak was oppermachtig in de finale van de Dollard Dressuur Competitie. De amazone uit Nieuwe Pekela was in de Z2 in zowel de gewone proef als de kür niet te kloppen. In de Z1 werd Robin Luursen de winnaar en het M2 kwam op naam van Daniëlle van Bergen.

Annemarie Tiktak is afgelopen zaterdag de winnaar geworden in de Dollard Dressuur Competitie in manege De Dollard.

Tiktak won op de slotdag de kür op muziek in de klasse Z2 met haar paard Wonder Lady. De uit Nieuwe Pekela afkomstige Tiktak zag haar kür beloond met 67,50% en won zowel de gewone proeven als de proef op muziek en was daarmee sterker dan Jessica Oldenbeuving die tweede werd.

Annemarie Tiktak toont trots haar prijs na de overwinning met Wonderlady.
Annemarie Tiktak toont trots haar prijs na de overwinning met Wonderlady.

In alle klasses werd een kur gereden in deze finale. In de Z1 werd Robin Luursen de winnaar en het M2 kwam op naam van Daniëlle van Bergen. Annemarie Nijhoff was de beste in de M1 en in L2 voerde Marscha Smits de ereronde aan. Lianne Vreugdenhil en Lisanne Boer wonnen respectievelijk de L1 en de B.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel
1 comment

Comments are closed.