archief
contact
+31 6 53239630

Corrie Rave de beste in Dollard-competitie

WINSCHOTEN
Corrie Rave is zondag winnaar gewor­den van de Dollardcompetitie. De dres­suur­ama­zo­ne uit Alteveer zege­vier­de in de Z2 met haar schim­mel Aragon W.

Corrie Rave en Arragon bij de prijsuitreiking.

Door de drei­ging van het rhin­o­vi­rus werd de laat­ste wedstrijd uitge­steld en dat was misschien ook de reden dat de compe­ti­tie niet het einde kreeg zoals was gehoopt. In de Z2 begon de reeks met een mooi aantal deel­ne­mers, maar bij de laat­ste wedstrijd kwamen nog maar twee combi­na­ties in actie.

Toch deed dat niets af aan de over­win­ning van Corrie Rave. „Ik heb vier wedstrij­den gere­den en er drie gewon­nen. Natuurlijk is het jammer als de compe­ti­tie dan zo eindigt, maar ik heb fijn gere­den, ook bij de eerste druk­ke wedstrij­den en ik voel me een waar­dig winnaar.” Rave lest bij Adelinde Cornelissen.

Ook Rave’s leer­ling Annemarie Tiktak pres­teer­de sterk. Ze werd twee­de in de Z2 met haar paard Tobias en ze won de Z1 met haar paard Lady.

5 comments

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
0
Share