Corrie Rave de beste in Dollard-competitie

Corrie Rave de beste in Dollard-competitie

16 april 2012 10:03 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

WINSCHOTEN
Corrie Rave is zondag winnaar geworden van de Dollardcompetitie. De dressuuramazone uit Alteveer zegevierde in de Z2 met haar schimmel Aragon W.

Corrie Rave en Arragon bij de prijsuitreiking.

Door de dreiging van het rhinovirus werd de laatste wedstrijd uitgesteld en dat was misschien ook de reden dat de competitie niet het einde kreeg zoals was gehoopt. In de Z2 begon de reeks met een mooi aantal deelnemers, maar bij de laatste wedstrijd kwamen nog maar twee combinaties in actie.

Toch deed dat niets af aan de overwinning van Corrie Rave. ,,Ik heb vier wedstrijden gereden en er drie gewonnen. Natuurlijk is het jammer als de competitie dan zo eindigt, maar ik heb fijn gereden, ook bij de eerste drukke wedstrijden en ik voel me een waardig winnaar.” Rave lest bij Adelinde Cornelissen.

Ook Rave’s leerling Annemarie Tiktak presteerde sterk. Ze werd tweede in de Z2 met haar paard Tobias en ze won de Z1 met haar paard Lady.

Deel dit bericht