archief
contact
+31 6 53239630

Eelde krijgt nieuw hippisch centrum

EELDE – Paardensportliefhebbers in Eelde en omgeving kunnen binnenkort weer terecht in een manege in het dorp. Op 1 mei openen de deuren van het hippisch centrum Eelde, waar op dit moment nog druk aan wordt gebouwd. Karlijn van Vugt gaat de nieuwe accommodatie exploiteren.

Er wordt nog druk gewerkt aan de nieuwe manege.

Eelde moet het al geruime tijd zonder manege stellen. Karlijn van Vugt, opgeleid in Deurne en daarna onder andere actief voor Anky van Grunsven en Stal Laarakkers, zit echter vol ambities om weer goede voorzieningen te bieden. ,,Zodra de accommodatie klaar is willen we ons direct aansluiten bij de FNRS en het daarbij behorende veiligheidscertificaat van Stichting Veilig Paardrijden behalen. Op dit moment zijn we aspirant-lid, omdat de accommodatie nog niet klaar is. Naast de pony- en paardrijlessen zal de manege ook de thuishaven zijn van De Ravenruiters. Zij zullen twee avonden per week enkele uren de beschikking hebben over de binnenbak om verenigingslessen te geven. Het is de bedoeling dat de manege aan de Hooiweg het bruisende paardensportcentrum in de regio wordt”, aldus Karlijn van Vugt.

Stegen.net


Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share