archief
contact
+31 6 53239630

Indoor Brabant biedt mooi dressuurprogramma

DEN BOSCH – De wereldbeker dressuur tijdens Indoor Brabant belooft buitengewoon spannend te worden. De organisatie zet haar kaarten op Adelinde Cornelissen, die met Jerich Parzival dit seizoen al vier keer wist te winnen.

Cornelissen is één van de blikvangers tijdens de 44e editie van Indoor Brabant, dat van 24 tot 27 maart wordt gehouden. De uit Beilen afkomstige amazone won deze winter al in Stockholm, London, Amsterdam en Gothenburg. Toch is haar zege in de Brabanthallen geen uitgemaakte zaak, want ook de Duitse Isabell Werth is van de partij met Warum Nicht.

Nederland wordt verder nog vertegenwoordigd door Edward Gal (Interfloor Next One), Hans Peter Minderhoud (Exquis Nadine en IPS Tango) en enkele nieuwe jonge gezichten, zoals Jenny Schreven (Krawall) en Lotje Schoots (Reine B). Verder zullen o.a. de ervaren Deense prinses Nathalie zu Sayn-Wittgenstein (Digby) en de Amerikaanse Catherine Haddad (Winyamaro) concurrentie bieden in de strijd om de laatste Wereldbekerpunten.

Stegen.net

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel