archief
contact
+31 6 53239630

Ellen Wynia eer­ste win­naar op Indoor Tolbert

TOLBERT — De eer­ste win­naars van Indoor Tolbert 2011 zijn bekend. Voor Ellen Wynia uit Steenbergen begon het eve­ne­ment op de beste denk­bare manier: de ama­zone uit Steenbergen won de L‑dressuur met haar paard Chakakahn.

Ellen Wynia in actie met Chakakahn. ©1PKNoord.nl

Met haar vier­ja­rige hengst kreeg Wynia, die in 2008 Drents kam­pi­oene was in de Z1-dres­suur, van de jury 206 pun­ten, waar­mee ze Moniek Vos op forse afstand hield. Vos kwam met Chico Cacero tot een score van 193 pun­ten. Moniek Vos kwam ook nog met een ander paard in de ring en daar­mee kwam ze tot de vierde plaats. Met Coeroeni kwam Vos tot 189 pun­ten. Tussen deze beide klas­se­rin­gen in wist Marieke Vijver zich op de derde plaats te nes­te­len. De jury waar­deerde haar proef, die ze reed met de vijf­ja­rige mer­rie Bo-Reina Weering, met 190 punten.

Ook de deel­ne­mers van de klasse M1 kwa­men in de HJC-manege in de ring. In die rubriek ging de winst naar Laura Zwart. De ama­zone uit Oosterwolde ver­gaarde met de ruin Zandokan Smh 202 pun­ten, zeven meer dan de com­bi­na­tie Tatjana Mulder (Zevenhuizen) met Klein Roderijs Cocktail. Als derde werd Laily Barelds-Willemsen (Groningen) gehul­digd. Met 192 pun­ten scoorde ze met Aerro H niet onverdienstelijk.

Stegen.net


gerelateerde berichten
Total
0
Share