archief
contact
+31 6 53239630

Ellen Wynia met Chakakahn aan kop in Z2 bij Indoor Tolbert

TOLBERT — Ellen Wynia is vrij­dag win­naar gewor­den van de dres­suur in de klasse Z2 tij­dens het con­cours hip­pi­que Indoor Tolbert. De ama­zone uit Steenbergen was met Chakakahn in haar rubriek een klasse apart en wist met een ruime voor­sprong de over­win­ning naar zich toe te trekken. 
Ellen Wynia en Chakakahn tijdens de ereronde in Tolbert.

blokjeTOLBERT | STEGEN.NET
Ellen Wynia is vrij­dag win­naar gewor­den van de dres­suur in de klasse Z2 tij­dens het con­cours hip­pi­que Indoor Tolbert. De ama­zone uit Steenbergen was met Chakakahn in haar rubriek een klasse apart en wist met een ruime voor­sprong de over­win­ning naar zich toe te trekken.

Ellen Wynia en Chakakahn tijdens de ereronde in Tolbert.
Ellen Wynia en Chakakahn tij­dens de ere­ronde in Tolbert.

De win­nende com­bi­na­tie behaalde een score van 71.47 pro­cent en daar kon nie­mand aan tip­pen. Volgens jury­lid Helen de Koning was het prima gere­den proef die Wynia liet zien. „Zij heeft de proef heel pre­cies uit­ge­voerd. Op alle onder­de­len liet zij een grote mate van cor­rect­heid zien. Daarmee scoorde Ellen uit­ste­kend. Het paard liep ook heel con­stant en dat maakte het ver­schil met de andere deel­ne­mers”, aldus jury­lid De Koning.

Tweede plaats Truusje Smeding
Op de tweede plaats kwam Truusje Smeding. Met haar paard Baron kwam de ama­zone uit Vries tot een waar­de­ring van 65,29 pro­cent en derde werd Heleen de Haas. De ama­zone uit Buitenpost kwam met Dwk-Leen tot 62,06 en werd daar­mee derde.

In de klasse Z1 ging de winst vrij­dag naar Laura Zwart uit Oosterwolde. Met Lumen Dylan kreeg zij een waar­de­ring van 67,94 pro­cent en bleef daar­mee Harmina Holwerda voor. Het was een span­nende aan­ge­le­gen­heid, want Holwerda bleef niet ver ach­ter Zwart: 67,06 procent.

gerelateerde berichten
Total
3
Share