Robert Roordink pakt Grote Prijs CH Eext

Share
  • 14 juni 2011 08:39

door: redactie, 14 juni 2011 08:39

🔴 Eext Robert Roordink won op Pinkstermaandag de belangrijkste springrubriek van het CH Eext. Roordink zegevierde met Willow in de Grote Prijs en mocht 500 euro in ontvangst nemen.

Robert Roordink krijgt de cheque van 500 euro.
📸 Roos Meertens

Het CH Eext werd droog verreden, trok redelijk wat publiek, maar mocht minder springruiters verwelkomen dan voorgaande jaren. Wel bood het evenement een mooi dressuurprogramma en natuurlijk de tuigpaarden.

De Grote Prijs voor de springruiters stond open voor de twaalf beste deelnemers vanuit de Z en de vijf besten vanuit de ZZ-klasse. Er volgde een spannende barrage, waarin Robert Roordink met Willow de beste was. Hij zette met de Haarlem-nakomeling de winnende tijd van 37.01 neer. Eerder op de dag schreef Hans de Vries met Veldheer het klassieke ZZ-parcours op zijn naam.

Ellen Wynia schreef met R.Quincy de k√ľr op muziek op haar naam.
📸 Roos Meertens

Ellen Wynia zette met R.Quincy (v. Hierarch) de beste prestatie neer in de k√ľr op muziek. De amazone uit Steenbergen wist Wilmer Lanning met Sattie (v. Goodtimes) achter zich te laten.

Op zaterdag stond voor de dressuurruiters de ZZ-Licht op het programma. De hoogste score werd neergezet door Rolf Snijders met DTS Wonder (v. Sir Sinclair). Snijders behaalde 62.00% en stond daarmee op eenzame hoogte. In de andere ring won Francis Turkensteen met Witchell G. Jarmilla Peterson werd met Don Chello twee keer tweede.
🔴 Stegen.net