Hippiade in volle gang

Share
  • 4 september 2009 16:49

door: redactie, 4 september 2009 16:49

ERMELO – De Hippiade voor paarden is in volle gang. Vrijdag werden al de eerste proeven verreden. In de Z2-dressuur gaan Wijnanda van Brenk en Sanne van Voorst aan de leiding. Frits Leenders voert het ZZ-springen aan.

Susanna Wiersma werd met Ustinov dertiende.

Susanna Wiersma werd met Ustinov dertiende.

De Z2 werd in twee banen verreden. Wijnanda van Brenk behaalde met Urbanes (v. Gribaldi) 65,80%. In de kop van het klassement zijn de verschillen minimaal. Thamar Zweistra werd tweede met Hexagon’s Wonderel met 65,70% en Drents kampioen Loes Corsel staat met Ramazotti derde met 65,50%. Diana Boer uit Slagharen werd twaalfde met Solero. Jarmilla Peterson uit Wedde eindigde met Don Chello als zeventiende.

In de andere ring leverde Sanne van Voorst de beste prestatie met Ushi (v. Lord Sinclair) met een score van 68,90%. De Noordelijke deelnemers hadden een bijrol. Linda Kouwenhoven werd elfde met Shamrock en Susanna Wiersma eindigde met Ustinov als dertiende.

Bij het ZZ-springen gaat Frits Leenders aan kop. De ruiter uit Dedemsvaart bleef met Skik (v. Manhattan) foutloos in 64.16. Ook de plaatsen twee en drie zijn in Overijsselse handen dankzij Demi Dijks en Hans van de Kolk.

Stegen.net