Vai Bruntink klopt Hippiade-kampioene Reverdink

Vai Bruntink klopt Hippiade-kampioene Reverdink

19 september 2011 14:58 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut
  • HAAKSBERGEN

De laatste selectie van de Hoefslag dressuur cup is zaterdag gewonnen door Vai Bruntink uit Winschoten. De 26-jarige amazone van Stal Laarakkers versloeg de kersverse Hippiade-kampioene Carolien Reverdink.

Vai Bruntink rijdt met Anne Beth de ereronde na haar zege in de Hoefslag dressuur cup.

Bruntink stond met Anne Beth (v. Oscar) bij beide juryleden aan kop. Juryvoorzitter Bert Roelofs over de combinatie uit Winschoten: ,,Vai stelde haar paard op een fijne manier voor, elk onderdeel werd gereden. Het is een fijn, los paard met een extra beweging. De aanleuning zou op momenten nog fijner en nog stiller kunnen. De beide keertwendingen kunnen nog beter en met meer beheersing gereden worden. In zijn algemeenheid een combinatie met veel potentie en mogelijkheden!”

Bruntink behaalde een totaal van 459 punten, terwijl Carolien Reverdink met The Ritz op 446 eindigde. Kyra Klinkers uit Echt eindigde op de derde plaats met Whoopydoo. De finale van de Hoefslag dressuur cup is tijdens Hippisch Hengelo.
[Stegen.net]