Bondscoach Rob Ehrens baalt van vierde plaats

Bondscoach Rob Ehrens baalt van vierde plaats

17 september 2011 16:34 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden
  • MADRID

Bondscoach Rob Ehrens had vrijdag duidelijk de pest in over de gemiste kans op de Europese titel. Na twee dagen ging de Oranje-equipe aan de leiding, maar vrijdag stond die toch met lege handen.

Bondscoach Rob Ehrens.

Ehrens liet er geen misverstand over bestaan: ,,Dat is echt balen. Goud, zilver en brons weggegeven. Alleen Gerco heeft vandaag super gepresteerd.” De olympische kwalificatie was derhalve voor vader en zoon Van der Vleuten en Jeroen Dubbeldam een schrale troost.

Individueel had alleen Gerco Schröder reden tot lachen. ,,Vanaf start tot finish had ik een heel goed gevoel. Eurocommerce New Orleans stond scherp en was gedurende de gehele rit honderd procent bij de les.” Het stemde de Twentse ruiter, een van de belangrijkste kanshebbers op een medaille, slechts voorzichtig optimistisch. ,,Het klassement is tot dusver iedere dag behoorlijk door elkaar gehusseld. Dat zal zondag in de finale ook wel weer het geval zijn.” [Stegen.net | ANP]