Conflict over huur Hippisch Centrum Emmen

Conflict over huur Hippisch Centrum Emmen

28 september 2011 16:44 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden
  • ASSEN

Eigenaar Johan Velzing heeft het helemaal gehad met de huurder van zijn Hippisch Centrum Emmen. Hij wil Bert van Mispelaar weg hebben, omdat die zou kampen met een huurachterstand.

Volgens de eigenaar merken de gebruikers niets van het conflict.

Woensdagmorgen stonden ze beiden voor de rechter, in een door Velzing aangespannen kort geding. ,,Ik ben er helemaal klaar mee”, aldus Velzing. ,,De relatie is de laatste jaren een stuk stroefer geworden.”  Volgens Velzing zou Van Mispelaar een huurachterstand van zo’n twee ton hebben. Maar die spreekt dat tegen. Volgens Van Mispelaar zijn er afspraken gemaakt over een lagere huurprijs, omdat de manege minder goed draait dan was verwacht. De rechter doet over twee weken uitspraak.
[Stegen.net]