archief
contact
+31 6 53239630

Utascha SFN weg bij Eric van der Vleuten

Eric van der Vleuten is gescheiden van Utascha VDL. ©Jacob Melissen

ERMELO
Springpaard Utascha is door eigenaar Springpaarden Fonds Nederland weggehaald bij Eric van der Vleuten. Waarom dat is gebeurd wordt niet duidelijk in het persbericht van het fonds.

Eric van der Vleuten is gescheiden van Utascha VDL. ©Jacob Melissen

Het SFN spreekt in het persbericht wel waardering uit aan het adres van Van der Vleuten en zijn medewerkers, die de 10-jarige merrie tot het huidige niveau hebben gebracht. Verder hamert het SFN op haar doelstelling: de best bij een paard passende ruiter in het zadel krijgen.

Klaarblijkelijk is Eric van der Vleuten momenteel niet meer de best passende ruiter voor Utascha, al wordt dat niet met zo veel woorden gezegd. Onduidelijk is of de recente valpartij met het besluit te maken heeft. Utascha is voorlopig ondergebracht bij Jeroen Dubbeldam.
[Stegen.net | SFN]

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel