Tuigpaarden showen tijdens German Masters

Share
  • 3 november 2011 21:16

door: redactie, 3 november 2011 21:16

STUTTGART
Een delegatie van Nederlandse tuigpaarden gaat opnieuw naar een grote buitenlandse wedstrijd om daar reclame te maken voor het tuigpaard. Het gaat deze keer om de German Masters in Stuttgart, waar drie wedstrijden in het kader van de wereldbeker op het programma staan.

Derk Jan Mekkes met de ook in Duitsland populaire Primeval Bentley VDL.

Het vijf sterren evenement is van 16 tot en met 20 november. Op alle dagen zullen Stal Mekkes en de stoeterijen Embregts en Van der Gun met hun tuigpaarden shows verzorgen, variërend van enkelspan, tweespan, damesaanspanning en tandem.

Een speciale plaats in het programma krijgt PrimeVal Bentley VDL. Derk Jan en Hanneke Mekkes zullen met de jonge en veelgevraagde hengst een trainingsclinic verzorgen. Door zijn indrukwekkende optreden tijdens de World cup Finals in Leipzig en de derby van Hamburg is dit paard een grote bekendheid bij onze Oosterburen. Verder zal stal Mekkes meerdere clinics verzorgen met respectievelijk de paarden Primeval Wizzkid’s Gonda, Primeval Vaya Con Dios, Anemone’s Vitz Randall en de keurmerrie Colanda.
[Stegen.net]