archief
contact
+31 6 53239630

Spannende L-rubrieken op CSI Veendam

Zuidbroek | STEGEN.NET

Een enorme reeks aan L-combinaties verscheen dinsdag aan de start tijdens het jubileumconcours CSI veendam. In de Eurohal passeerden drie volle groepen in de klasse L de revue. In groep drie heersten de amazones, met aan kop Hilde Timmermans met Hunzehoeve’s Amaretto.

Hilde Timmermans stuurt Hunzehoeve’s Amaretto naar de zege.
FOTO: Roos Meertens

In deze groep bleek het basisparcours niet al te lastig, met als gevolg een overvolle barrage. Daarin dacht Nella Bijlsma op rozen te zitten na een razendsnelle rit met Zyrgane. Toch werd de Friese combinatie op de valreep nog door Timmermans geklopt. Maaike Koopmans maakte het succes voor de vrouwen compleet door met For N de derde prijs op te eisen.

Ook in groep twee deden de dames het goed, al voerde Mas van Veenendaal met Bonzay de ereronde aan. Maar daarna volgden Liza van Doorn (Brilliant Bridge), Marlies Hoorn (Cavanaough) en op plaats vier Rianty Zwart met Arinda. Met een vijfde plaats deed Hilde Timmermans ook nu prima mee. De openingsrubriek, de eerste groep L, werd ‘s ochtend ook al door Mas van Veenendaal gewonnen, nu in het zadel van VDL Brasil. Renate Drent eindigde met Duth April First als tweede.
[Stegen.net]

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share