archief
contact
+31 6 53239630

Willem Greve wint met hengst Carambole

DRACHTEN | Stegen.net
De KWPN-goedgekeurde hengst Carambole, een zoon van de Holsteiner springkanon Cassini I, viert dit jaar zijn achtste geboortejaar en heeft nu al zijn eerste internationale 1.40m overwinning op naam staan. Hij won met Willem Greve in het zadel de 1.40m finale van de Medium Tour tijdens ICNN Drachten.

Willem Greve en de hengst Carambole.
FOTO: ICNN Drachten | Digishots

De hengst sprong drie foutloze omlopen, waaronder een zeer snelle barrage. De tweede prijs ging naar Chantal Regter met Pina Colada (v. Potential), gevolgd door de Friese amazone Nathalie van der Mei met Labors Wonderboy (v. Indoctro).

De sensationele Six Bar rubriek, waarbij hindernissen enorme hoogtes bereikten, ging de eerste prijs van 2.000 euro naar Mark Martens met Diablo (v. Dutch Capitol). Anne-Liza Makkinga zat hem met de KWPN-goedgekeurde hengst Tolan R (v. Namelus R) het dichtst op de hielen.

De twee andere rubrieken gingen in buitenlandse handen over. Bij de jonge springpaarden won de Italiaan Emanuele Gaudiano met Admara (v. Padinus), een neefje van de wereldberoemde hengst Hickstead van Eric Lamaze die eind 2011 plotseling in de ring overleed. De finale van de 1.35m Small Tour kwam op naam van de Duitser Hartwig Rohde, die de Nederlands gefokte HAvinga’s Amigo (v. Concorde) reed.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel