Home » Brand in Rotterdam wordt twee paarden fataal
algemeen nieuws

Brand in Rotterdam wordt twee paarden fataal

ROTTERDAM
Bij een grote brand in een manege in deelgemeente Hoogvliet zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee paarden gestikt. In totaal waren zo’n 35 dieren in het complex aanwezig, die dus grotendeels konden worden gered.

De meeste paarden konden worden gered.

De brand brak rond 02.00 uur uit in een schuur waar hooi en stro lag opgeslagen. Door het stro was het vuur lastig te bestrijden. De brandweer rukte met groot materiaal uit naar de brand. Ook de Havendienst stuurde twee blusvaartuigen voor assistentie. De brandweer zegt nog enige tijd nodig te hebben voor het nablussen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net