archief
contact
+31 6 53239630

Paarden onge­deerd bij brand in hippisch centrum Exloo

EXLOO — In het hippisch centrum Exloo is zondag­mor­gen brand uitge­bro­ken. Alle paar­den zijn op tijd uit het complex gehaald. De brand is inmid­dels onder contro­le. Volgens voor­zit­ter Jan Haikens lijkt het er op dat de brand is aangestoken. 

Exloo | STEGEN.NET

In het hippisch centrum Exloo is zondag­mor­gen brand uitge­bro­ken. De brand­weer­korp­sen van 2e Exloërmond en Borger bestre­den het vuur.

Diverse bron­nen op twit­ter melden dat de paar­den in veilig­heid zijn gebracht. De brand zou in de kanti­ne van de mane­ge zijn ontstaan, maar er zijn ook gelui­den dat er meer­de­re brand­haar­den in het complex zijn geweest. De brand is inmid­dels geblust.

UPDATE 11.40: Er waren al meldin­gen van meer­de­re brand­haar­den. Voorzitter Jan Haikens van de behe­ren­de stich­ting vreest dat de brand is aange­sto­ken, zo meldt RTV Drenthe. Ook zouden er sporen van inbraak zijn.

1 comment

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
1
Share