Paarden ongedeerd bij brand in hippisch centrum Exloo

Paarden ongedeerd bij brand in hippisch centrum Exloo

16 november 2014 10:54 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

Exloo | STEGEN.NET

In het hippisch centrum Exloo is zondagmorgen brand uitgebroken. De brandweerkorpsen van 2e Exloërmond en Borger bestreden het vuur.

Diverse bronnen op twitter melden dat de paarden in veiligheid zijn gebracht. De brand zou in de kantine van de manege zijn ontstaan, maar er zijn ook geluiden dat er meerdere brandhaarden in het complex zijn geweest. De brand is inmiddels geblust.

UPDATE 11.40: Er waren al meldingen van meerdere brandhaarden. Voorzitter Jan Haikens van de beherende stichting vreest dat de brand is aangestoken, zo meldt RTV Drenthe. Ook zouden er sporen van inbraak zijn.

Deel dit bericht