Drents plan voor betere dressuurruiters

Drents plan voor betere dressuurruiters

26 maart 2012 08:52 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

GROLLOO
Het Paardendal-Grolloo, dressuuramazone Jacqueline Windt en Kiela Ruitersport hebben de handen ineen geslagen om ruiters op een hoger niveau te kunnen brengen. De partijen hebben daarvoor het dressuur begeleidingsplan (DBP) opgezet.

Het bedrijf in Grolloo.

De initiatiefnemers willen dressuurcombinaties door middel van lessen, mentale ondersteuning en trainingen op de flexchair handvatten aanreiken om zichzelf te verbeteren.  De lessen worden verzorgd door Agnes Dalemans (B- en L-combinaties) en Jacqueline Windt (M- en Z-combinaties). Na een analyse van de zit op de flexchair krijgen de ruiters/amazones een op hen toegesneden programma aangeboden om hun houding en zit te verbeteren. Dit zal begeleid worden door Janneke Reinders, daarnaast zal zij de proeven beoordelen. Het totale begeleidingsprogramma duurt een half jaar. Tijdens deze periode wordt er drie keer een proef beoordeeld en nabesproken.

Op 15 april is er een selectiedag, waarvoor iedere belangstellende zich aan kan melden. Dat kan via de website van het Paardendal.
[Stegen.net]

Klik hier om je aan te melden op de site van Paardendal-Grolloo