“Totilas maakt eind april rentree in Hagen”

“Totilas maakt eind april rentree in Hagen”

22 maart 2012 23:25 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

HAGEN | STEGEN.NET
Meerdere keren verschoof de datum, maar eind april moet het dan eindelijk gaan gebeuren: Matthias Rath maakt dan zijn rentree in de dressuursport met Totilas. Dat gaat gebeuren in Hagen, zo bevestigt organisator Ullrich Kasselmann.

Rath met Totilas

Matthias Rath met Totilas.

Rath moest eerdere starts in december in Frankfurt en januari in Florida nog afzeggen, vanwege een blessure bij de zwarte hengst, die zijn grote successen behaalde onder het zadel van Edward Gal.

Op de samenwerking van Matthias Rath en Totilas lijkt vanaf het begin al geen zegen te rusten. De Duitse ruiter wordt door dressuurliefhebbers met meer dan normale belangstelling gevolgd. Dat maakt de druk groot voor Rath, wiens stiefmoeder de sportrechten verwierf van Totilas’ eigenaar Paul Schockemöhle.