Marian Mantjes scoort in Onstwedde

Marian Mantjes scoort in Onstwedde

1 mei 2012 19:41 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

ONSTWEDDE
Marian Mantjes en Corrie Rave drukten een duidelijk stempel op het geslaagde Koninginnedagconcours van de PSV de Driesporen. Mantjes won met Bulero’s Dream twee proeven in de ZZ-Licht en haar instructrice Corrie Rave werd met Aragon W eerste en tweede in de Z2.

Marian Mantjes met Bulero's Dream (archief). ©Steven Stegen

Mantjes heeft na een sterke periode in de Z2 haar sterke prestaties moeiteloos doorgezet in de ZZ-Licht, waarin ze in januari debuteerde. De combinatie behaalde in Onstwedde 218 punten. Ook Truusje Smeding kwam met Puccini tot dit resultaat, maar toch moest ze op grond van de ex aequo regeling genoegen nemen met de tweede plaats. Jarmilla Peterson stuurde Don Chello naar de derde plaats. In de tweede proef was Marian Mantjes andermaal de beste en liep ze met 222 punten flink uit op de concurrentie, die vooral van Janien de Lange kwam. De Lange werd met Patser tweede (215) en met Varanasi derde (213).

Corrie Rave voerde de eerste Z2-proef aan met haar schimmel Aragon W. Haar pupil Annemarie Tiktak pakte een mooie tweede plaats met Tobias. In de andere proef kreeg Sylvana Wezeman de hoogste score met haar paard Adelheid-Roos.
[Stegen.net]