Outsider Marc Bettinger grijpt Duitse springtitel

Outsider Marc Bettinger grijpt Duitse springtitel

3 juni 2012 20:31 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

BALVE
Marc Bettinger is zondag verrassend Duits kampioen geworden bij de springruiters. De 34-jarige ruiter behaalde de titel bij de mannen met z’n merrie Oh D’Eole. Janne-Friedrike Meyer eindigde met Lambrasco op de tweede plaats.

Marc Bettinger beloont Oh D'Eole na het behalen van de Duitse titel.

Voor favoriet Ludger Beerbaum liep het zondag niet goed af. Hij kwam met z’n olympische hoop Gotha ten val, waarbij het paard geblesseerd raakte aan het achterbeen. De Duitse titel bij de vrouwen ging zaterdag al naar Janne-Friedrike Meyer. De 31-jarige amazone behaalde de titel met La Coco. Meyer won ook al in 2006 en 2011.
[Stegen.net | DPA]

Deel dit bericht