Helen Langehanenberg grijpt met Damon Hill twee Duitse titels

Share
  • 10 juni 2013 09:23

door: redactie, 10 juni 2013 09:23

Helen Langehanenberg was oppermachtig tijdens de Duitse kampioenschappen dressuur. De 31-jarige amazone eiste zowel in de Grand Prix Special als de kür de titel op met Damon Hill.

Duits kampioenschap dressuur Helen Langehanenberg

Helen Langehanenberg viert haar twee Duitse titels.

Titelverdedigster Langehanenberg was ook in de kür niet te kloppen, met een prima score van 87,40%. Isabell Werth werd, net als in de Special, tweede met Don Johnson met 83,30%. De derde plaats ging naar Fabienne Lütkemeier met D’Agostino (79,250).

Christina Sprehe kwam niet aan de start in Balve, zij zit nog in de opbouwfase met haar geblesseerde Desperados en hoopt in Aken haar rentree te maken. Op dat befaamde evenement worden de kaarten geschud voor het EK in augustus in het Deense Herning.