archief
contact
+31 6 53239630

Compleet Duits podium bij kür op CHIO Aken

CHIO Aken

AKEN
Helen Langehanenberg heeft tijdens het CHIO de kür op muziek op haar naam geschreven. Ze bleef met haar paard Damon Hill de succesvolle Kristina Sprehe met Desparados de baas. Patrick van der Meer werd met Uzzo (v. Lancet) tiende.

Helen Langehanenberg en Damon Hill tijdens de ereronde.

Helen Langehanenberg zag haar optreden beloond met 85,15%, tegen 84,70 voor Sprehe. Dorothee Schneider maakte met haar derde plaats het Duitse succes in de kür compleet: zij kwam tot Diva Royal tot 81,0%. De top drie uit de kür is door de Duitse bondscoach aangewezen voor Londen. Voor zowel Langehanenberg, Sprehe als Schneider betekent de deelname in de Engelse hoofdstad het debuut op de Olympische spelen.

Bondscoach Jonny Hilberath heeft Anabel Balkenhol met Dablino als vierde deelnemer in Londen aangewezen, zij rijdt individueel mee. Monica Theodorescu gaat mee als reserve met Whisper. Eerder vielen de zieke Matthias Rath en ook Isabell Werth al af.
[Stegen.net | Spox]

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share