Londen ver weg voor Isabell Werth na derde plaats in Aken

Londen ver weg voor Isabell Werth na derde plaats in Aken

5 juli 2012 09:40 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

AKEN
Deelname aan de Olympische spelen in Londen lijkt voor Isabell Werth verder weg dan ooit. Op het CHIO van Aken eindigde Werth met Don Johnson ‘slechts’ als derde in de Grand Prix, een wedstrijd waaraan de combinaties deelnamen die niet in de landenwedstrijd van donderdag starten.

Werth, die al vijf keer naar de Olympische spelen is geweest, kwam met de elfjarige ruin Don Johnson tot 73,404%, goed voor de derde plaats. Landgenote Monica Theodorescu eiste met Whisper de overwinning op met 73,830%. De Oostenrijkse Victoria Max-Theurer eindigde met Eichendorff op de tweede plaats (73,830%).

Het zijn spannende tijden voor Isabell Werth.

Door de derde plaats van Werth lijken haar kansen op deelname in Londen er niet groter op geworden. In Balve had de amazone uit Rheinberg grote pech, want ze moest toen de proef staken na een lichte blessure bij Don Johnson. Dat is ook de reden dat Werth donderdag niet in de landenwedstrijd mag opdraven.
[Stegen.net | DPA]