Sterk deelnemersveld naar CH De Wolden

Sterk deelnemersveld naar CH De Wolden

12 juli 2012 11:04 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

VEENINGEN
Het kan tijdens het komende CH De Wolden wel eens een komen en gaan worden van Olympische ruiters. Het deelnemersveld van het Drentse concours (van 19 tot en met 22 en van 26 tot en met 29 juli) mag er namelijk zijn. Met Marc Houtzager en Beezie Madden als blikvangers.

Jan Broek heeft het CH De Wolden op de kaart gezet. ┬ęGerrit Boer

Concoursorganisator Jan Broek liep woensdag bij de persbijeenkomst daarom zo trots als een pauw rond. ,,Super”, zo reageert hij kort en krachtig op het deelnemersveld. ,,Het concours slaat goed aan bij ruiters in binnen- en buitenland”, aldus Broek, die daar zelf dankzij zijn vele contacten ongetwijfeld een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd.

Natuurlijk is Marc Houtzager er ook bij, zij het niet met zijn Olympische troef Tamino. ,,Ik kom met een stel jonge paarden. Daar is dit evenement ook erg fijn voor, ze kunnen hier veel zien en leren”, aldus Houtzager. In totaal komen er deelnemers uit 25 landen, waaronder ook Beezie Madden en Jos Lansink. Verder rekent de organisatie op Jeroen Dubbeldam en ook Jur Vrieling heeft zijn komst toegezegd. Het CH De Wolden heeft in beide weekenden een Grote Prijs op het programma staan.
[Stegen.net]